בשנה הבאה, אני מתפללת,
שנשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות
שנביט בפרחים הפורחים ונתרגש, כמו ילדים.
שנלך צעד, צעד בשביל אותו ביקשנו לנו בסוד כמוס,
ללא צורך להשתלב באף מרוץ.
שנצמח, שנגדל, שנהיה כאן ועכשיו, במלוא ההוויה.
ואולי, אם אפשר, שנצליח לעשות קצת אחרת,
שנשליך קצת פחות וניצור קצת יותר
עוד תראו, כמה טוב יהיה.
הפעם לכבוד ראש השנה, אני שמחה לחלוק אתכם מתכון בריא וטעים במיוחד,
כזה שכמו קסם מחייה מחדש שאריות של תפוחים והופך אותן לחטיף שנשמר להמון זמן ואפשר לשלב אותו כקישוט על קינוחי החג או לארוז כתוספת למארז מתנה:
- מחממים תנור ל120 מעלות
- מגלענים 4-5 תפוחים חותכים לפרוסות עגולות ודקות
- מערבבים בקערה נפרדת 2 כפיות קינמון, 2 כפות סוכר חום ו2 כפות שמן
- מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית עם נייר אפייה ומברישים אותן בתערובת
- אופים למשך שעתיים- שעתיים וחצי בחום 120 מעלות עד לקבלת מרקם קריספי
חג שמח:)